Forslag 2
kr. 219,00
Inkl. moms
Består af 3 forretter og 3 hovedretter med tilbehør.
Normalt skal der bestilles ca. 20 kuverter.
Forretter:
Po‐pia‐thot (1) ‐ små thailandske forårsruller m/fyld af glasnudler & kylling. Sweet-sour chilisauce
Sate gai (9) ‐ spyd med stegt kylling marineret i sataykrydderier & peanutsauce.
Giew‐gob gai/neua (4/5) ‐ dybstegte wantons m/fyld af kylling/oksekød. Sweet‐sour chilisauce.
Hovedretter:
Phat neua nam man hoi(35) Stegt oksekød i østersauce, grøntsager.
Kaeng pet gai (51) Kylling stegt i rød curry, kokosmælk, bambusskud, sød basilikum og thai auberginer.
Kaeng ka-ri gai (53) kylling i kokosmælk, løg, gul curry og cashewnødder.
Tilbehør:
jasmin‐ris og milde og stærke rejechips.
Categories: