Handelsbetingelser ifm. take away

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Thailanna.dk. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og Thailanna.dk.

Leveringstidspunkt og transport

Levering af varer fra Thai Lanna anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Kunden bedes checke om de udleverede varer passer med bestillingen, se på kassebonen inden butikken forlades. Hvis kunden gør opmærksom på fejl eller mangler senere, forbeholder Thai Lanna sig retten til at afvise klagen.

Såfremt kunden ønsker levering er dette muligt, dog kun hvis bestillingen er på min. kr. 300,- excl. leveringsomkostninger.  Leveringsomkostningerne starter ved kr. 79,- men afhænger af afstanden. Den endelige pris ses i bestillingsproceduren.  Thai Lanna samarbejde med E-takeaway som er et transportfirma, der har speciale i madleverancer. Kunden skal checke om det leverede passer med bestillingen  straks ved modtagelsen. Såfremt der er mangler eller fejl skal kunden straks kontakte Thai Lanna på 39 400 400 og gøre opmærksom på fejlen og aftale evt. kompensation.

Reklamation

Hvis bestilling afhentes i butikken: Kunden bedes checke om de udleverede varer passer med bestillingen, se på kassebonen inden butikken forlades. Hvis kunden gør opmærksom på fejl eller mangler senere, forbeholder Thai Lanna sig retten til at afvise klagen.

Hvis bestillingen leveres: Kunden skal checke om det leverede passer med bestillingen  straks ved modtagelsen. Såfremt der er mangler eller fejl skal kunden straks kontakte Thai Lanna på 39 400 400 og gøre opmærksom på fejlen og aftale evt. kompensation.

Fortrydelsesret

Der er ingen fortrydelsesret.  Maden bliver tilberedt iht kundens bestilling og tilberedt specifikt til kunden.

Oplysningspligt

Aftaler (købsordrer) kan indgås på dansk eller engelsk og opbevares af virksomheden i 5 år, i henhold til bogføringsloven..

Pris og betaling

I Thailanna.dk har du mulighed for at betale med Dankort, danske og internationale kreditkort. Betaling med kreditkort vil blive tillagt et gebyr iht. dansk lovgivning. Endvidere kan der betales med mobilepay. Alle priser hos Thailanna.dk - på web-adressen www.thailanna.dk er inkl. Moms.

 

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password