thai food take away & catering
Forretter:
Po‐pia‐thot (1)‐ små thailandske forårsruller m/fyld af glasnudler & kylling. Sweet-sour chilisauce
Sate gai (9)‐ spyd med stegt kylling marineret i sataykrydderier m/peanut-sauce
Giew-gob gai/neua (4/5) dybstegte wantons med kylling el. oksekød. Sweet-Sour chilisauce
Hovedretter:
Phat bet nam man hoi (55) - and stegt i østerssauce m/ forskellige grøntsager
Pla thot krathiem prick tai (71) - dybtstegt laksefilet m/hvidløg og peber.
Kaeng khiew wan gai (49)‐ kylling stegt i grøn karry, kokosmælk, basilikum
Tilbehør: jasmin‐ris og milde og stærke rejechips.
Hovedretter:
Phat neua nam man hoi(35) Stegt oksekød i østersauce, grøntsager.
Kaeng pet gai (51) Kylling stegt i rød curry, kokosmælk, bambusskud, sød basilikum og thai auberginer.
Kaeng ka-ri gai (53) kylling i kokosmælk, løg, gul curry og cashewnødder.
Tilbehør: jasmin‐ris og milde og stærke rejechips.
Hovedretter:
Goong phat pak ruam‐mit (65)‐ stegte rejer m/blandede grøntsager.
Kaeng khiew wan gai (49)‐ kylling stegt i grøn karry, kokosmælk, basilikum mv.
Pla lad prick (70)‐ dybstegt laksefilet i karrysauce.
Tilbehør: jasmin‐ris og milde og stærke rejechips.
Forretter:
Po‐pia‐thot (1)‐ små thailandske forårsruller m/fyld af glasnudler og kylling. Sweet-sour chilisauce
Giew‐gob gai /neua (4/5) ‐ dybstegte wantons m/fyld af kylling/oksekød. Sweet‐ sour chilisauce.
Satè gai (9)‐ spyd med stegt kylling marineret i sataykrydderier + peanutsauce
Hovedretter:
Kaeng khiew wan gai(49)‐ kylling stegt i grøn karry, kokosmælk, basilikum mv.
Phat priew wan goong (62) ‐ kæmperejer i sweet‐sour sauce m/grøntsager.
Pla thot krathiem prick tai (71)‐ dybtstegt laksefilet m/hvidløg og peber.
Tilbehør: jasmin‐ris og milde og stærke rejechips.
Forretter:
Po‐pia‐thot (1) ‐ små thailandske forårsruller m/fyld af glasnudler og kylling. Sweet-sour chilisauce
Giew‐gob gai/neua (4/5) ‐ dybstegte wantons m/fyld af kylling/oksekød Sweet‐ sour chilisauce.
Satè gai (9)‐ spyd med stegt kylling marineret i sataykrydderier + peanutsauce
Hovedretter:
Phat neua nam man hoi (35) Stegt oksekød i østersauce, grøntsager.
Kaeng ka-ri gai (53) Kylling i kokosmælk, løg, gul curry og cashewnødder.
Kaeng pet bet (56) Andebryst, rød karry med ananas, tomater og basilikum.
Tilbehør: jasmin‐ris og milde og stærke rejechips.
Alle 5 forslag koster kr. 179,00 pr. person ved min. 20 personer.
Hvis du ønsker at tilbyde dine gæster endnu flere retter at vælge i mellem kan du frit vælge fra vores menukort:
Ekstra forretter : kr. 20,00pr. ret pr. kuvert.
Ekstra hovedretter kr. 25,00 pr. ret pr. kuvert.
Eksotiske frugter, ananas, forskellige meloner udskåret og arrangeret på thailandsk facon fra kr. 55,00 pr. person. Afhængigt af sæsonen kan vi mod tillægspris levere flere pragtfulde thailandske frugter, f.eks.Rambutan, mango, lichti, logan, jackfruit, mangosteen.
Thai Lanna kan tilbyde et godt udvalg af spændende vine og øl.
Øl
-Singha Beer kr. 20,-
-Beer Chang kr. 20,-
-Kingfisher Beer kr. 20,-
-Tiger Beer kr. 20,-
-Hanoi Beer kr. 20,-
Alle øl er lette og forfriskende, (ca. 5% Alkohol). Ved køb af min. 24 øl tilbyder vi 10% rabat.
Vin
Thai Lanna tilbyder nogle spændende vine, som passer rigtig godt til det krydrede thailandske køkken. Efter vores opfattelse er det forkert at servere f.eks. en cru vin til en ret med curry og/eller chili.
Hvidvine
Rødvine