Forslag 5
kr. 219,00
Inkl. moms
Består af 3 forretter og 3 hovedretter med tilbehør.
Normalt skal der bestilles ca. 20 kuverter.
Forretter:
Po‐pia‐thot (1) ‐ små thailandske forårsruller m/fyld af glasnudler og kylling. Sweet-sour chilisauce
Giew‐gob gai/neua (4/5) ‐ dybstegte wantons m/fyld af kylling/oksekød Sweet‐ sour chilisauce.
Satè gai (9) ‐ spyd med stegt kylling marineret i sataykrydderier + peanutsauce
Hovedretter:
Phat neua nam man hoi (35) - Stegt oksekød i østersauce, grøntsager.
Kaeng ka-ri gai (53) - Kylling i kokosmælk, løg, gul curry og cashewnødder.
Kaeng pet bet (56) - Andebryst, rød karry med ananas, tomater og basilikum.
Tilbehør:
jasmin‐ris og milde og stærke rejechips.
Categories: