Forslag 3
kr. 219,00
Inkl. moms
Består af 3 forretter og 3 hovedretter med tilbehør.
Normalt skal der bestilles ca. 20 kuverter.
Forretter:
Po‐pia‐thot (1) ‐ små thailandske forårsruller m/fyld af glasnudler og kylling.
Giew‐gob gai/neua (4/5) ‐ dybstegte wantons m/fyld af kylling/oksekød. Sweet‐sour chilisauce.
Satè gai (9) ‐ spyd med stegt kylling marineret i sataykrydderier + peanutsauce
Hovedretter:
Goong phat pak ruam‐mit (65) ‐ stegte rejer m/blandede grøntsager.
Kaeng khiew wan gai (49) ‐ kylling stegt i grøn karry, kokosmælk, basilikum mv.
Pla lad prick (70) ‐ dybstegt laksefilet i karrysauce.
Tilbehør:
jasmin‐ris og milde og stærke rejechips.
Categories: