Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Leveringspris
DKK 0,00 Samlet

Kurv Gå til bestilling

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 39 400 400

Send os en e-mail
Nyhedsbrev

Roskilde Festival

Der er ingen varer

Rf logo

 

Roskilde Festival - enden på en æra.

Thai Lanna har efter mange tanker og overvejelser besluttede ikke at stille op til Roskilde Festival ’17. Det har ikke været nogen nem beslutning. Faktisk har det taget flere måneder at blive sikker i sagen.

Thai Lanna har sammen med mange vidunderlige og dejlige frivillige været på Roskilde Festival siden 2005 , altså 12 år i streg. Det er flot og en kæmpe bedrift. Tænk bare man starter med en pæn stor græsplæne, så får man fat på nogle containere, sætte et telt op, lægger lidt gulv, sørger for vand, strøm og kloak, sætte ca 25 gasblus op, lidt gryder og pander, nå ja et personaletelt plus diverse må der til. Og lidt udsmykning af det hele med orkideer og bananplanter gør det flottere. Så kommer der nogle råvarer ca. 3 ton ris og 3 ton kylling, en hulen masse kokosmælk og andre fine sager, ej at forglemme bacon, æg og meloner og andre lækkerier til vores brunch. Og så kommer det mest vigtige : dig. 
 Uden dig som frivillig har det aldrig kunne lade sig gøre og uanset hvor du har hjulpet til, skal du vide at vi er meget taknemmelige for din hjælp og indsats.

Det var ellers ikke lige det vi regnede med tilbage i påsken 2005, hvor vi fik en henvendelse fra en person, der spurgte om vi havde lyst til at prøve kræfter med et lidt større arrangement udenfor de vante rammer. Det blev ikke nævnt, at det var Roskilde, men da vi fik det at vide takkede vi pænt nej.
 Men de gode mennesker fra RF blev med at lokke og til sidst ”overgav” vi os uden at kende ret meget til festivalen. Det kom vi så til! Efter festivalen var vi mildest talt totalt groggy og kun sikker på een ting, at det var den eneste gang vi deltog. Well, efter at have sovet en god uges tid og fået en masse dejlige beskeder fra dem, der hjalp om at det havde været virkeligt fedt og til næste år skal vi gøre sådan og sådan. …. Og resten er historie, en fantastisk historie, som vi vil huske altid. 
 Vi har i fællesskab formået at gøre en mindre forretning i Hellerup til en kæmpesucces på Roskilde Festivalen. Vi er blevet enormt populære blandt gæsterne og de mange frivillige i RF –systemet. Roskilde Festivalen har masse af gange brugt Thai Lanna til at vise frem for diverse myndigheder bla. fødevarestyrelsen, kendte kokke, tv,radio og andre medier, når man ville vise en bod, hvor det hele spillede: Top hygiejneforhold, professionelt køkken med spændende og veltillavet mad, samt ikke mindst et sted med super god stemning på begge sider af diskene.

Thai Lanna har altid fået meget stor ros for vores positive og helhjertede indsats på græsset i Roskilde.

Så tak for denne gang på Roskilde Festival, tak for hjælpen og tak for alle de dejlige oplevelser vi har fået.

Husk vi har en facebookside  Thailanna at Roskilde Festival  Hvis du har et sjovt foto eller sød historie, du vll dele så post det på siden.

De bedste hilsener

Thai Lanna 
 Søren, Anna & Steen

P.S. Hvis der er nogen som vil arbejde som frivillig på RF17 så vil vi anbefale:
Busbus (Ovalen overfor Thai Lanna i ’15) Busbus.roskilde@gmail.com
Hansen Milkshakebar (Back alley) info@iskongen.dk

Vi kender begge steder og de er fine steder at arbejde. De vil begge modtage din ansøgning med glæde. Husk at nævne at du har været hos Thai Lanna.